Versalift på messer

VORES DELTAGELSE

Det er i den kommende tid muligt at se produkter fra Versalift på en række messer i Europa. På denne side kan du læse om vores deltagelse, samt finde et overblik over de messer, hvor Versalift er repræsenteret.

Versalift Scandinavia deltager på messer i Danmark, Norge og Sverige, hvor det udover Versalift produkter, er muligt at se produkter fra de brands, som de enkelte lande forhandler. Dette inkluderer brands under Time Manufacturing Europe; Ruthmann, France Elévateur & Movex samt fra de brands der forhandles lokalt i de enkelte lande.
Find mere information om, hvilke brands det enkelte land forhandler på vores hjemmesider. 

På messer i resten af Europa er det muligt at se udpluk af produkter fra Time Manufacturing Europe; herunder Versalift, Ruthmann, France Elévateur & Movex. På messerne gør vi meget ud af at udvælge det udpluk af produkter, som vi tager med fra vores store produktsortiment og viser frem. Dette gøres ud fra, hvad der er relevant for de besøgende, og udvalget af lifte er altid tilpasset den specifikke messe.

Vi ser meget frem til vores deltagelser, hvor vi blandt andet vil vise nye, effektive og innovative løsninger frem. På messerne kan I møde vores dygtige kollegaer, og det vil være muligt at få svar på jeres spørgsmål. Vi deler glædeligt ud af vores ekspertise om vores store produktsortiment og hjælper med at finde den rette lift for jer ud fra jeres behov. 

Vi ser meget frem til at møde jer på messerne, præsentere vores produkter og svare på jeres spørgsmål.

OVERBLIK OVER MESSERNE

Herunder finder I informationer om de messer, som vi deltager på og nederst en kontaktformular, så I kan kontakte os, hvis I har spørgsmål. 

Utleiekonferansen, Norge
15 – 16. Februar 2024
Lokation: Gardermoen

Besøg Utleiekonferansen, hvor I kan opleve oplæg fra relevante foredragsholdere indenfor udlejningsbranchen og se nyheder fra branchens leverandører.

Underhållsmässan, Sverige
12 – 15. Marts 2024
Lokation: Göteborg

Underhållsmässan har i år fokus på bæredygtighed i vedligeholdelsesbranchen. Besøg messen og hør spændende oplæg, få relevant træning og mød branchens leverandører.

INTERMAT, Frankrig
24 – 27. April 2024
Lokation: Paris

Besøg INTERMAT, hvor årets fire hovedtemaer er innovation, energi, nye løsninger og CSR forpligtelser. I kan opleve deltagere fra hele Europa på denne byggemesse.

IFAT, Tyskland
13 – 17. Maj 2024
Lokation: München

IFAT er verdens førende messe for håndtering af vand, spildevand, affald og råstoffer og afholdes i hele verden. I maj mødes branchefolk fra Europa i München. 

Dansk Liftmesse, Danmark
16 – 17. Maj 2024
Lokation: Slagelse

Besøg Dansk Liftmesse, hvor I kan opleve et kæmpe udvalg af lifte og minikraner og få en snak med den danske liftbranches førende forhandlere og producenter.

Eliaden, Norge
28 – 30. Maj 2024
Lokation: Lillestrøm

Besøg Eliaden, en af Norges største messer med fokus på fremtidens løsninger indenfor energi, industri, automation og elinstallation. 

Entreprenad Live, Sverige
5 – 7. September 2024
Lokation: Skåne 

Besøg Entreprenad Live, en regional messe der samler branchefolk til dage fyldt med udstillinger, testkørsel, seminarer og oplevelser.

Platformers’ Days, Tyskland
6 – 7. September 2024
Lokation: Karlsuhe

Platformers’ Days er en af Europas største messer indenfor lifte med op til 100 udstillere, der skaber unikke muligheder for at netværke og se den nyeste udvikling indenfor branchen.

Vertikal Days, England
11 -12. September 2024
Lokation: Newark 

Vertikal Days er en begivenhed med sin kerne centreret omkring adgangsplatforme, kraner, teleskoplæssere og tilhørende løfteudstyr til professionelle.

Dyrsku’n, Norge
13 – 15. September 2024
Lokation: Seljord

Besøg Dyrsku’n, Norges vigtigste mødested for fødevarer og landbrug, handel, politiske debatter, foredrag og oplevelser.

JDL, Frankrig
25 – 27. September 2024
Lokation: Beaune

JDL er en af Europas førende messer inden for byggeri, industri og transport med op til 300 stande og 20.000 besøgende. 

KONTAKT OS

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.