Service

Servicenetværk i verdensklasse

Vi hjælper dig med at holde din lift i topform! Hos os kan du få service af alle de lifte vi forhandler, så der er styr på sikkerheden og din lift holder i mange år frem.

Serviceteamet er dedikeret til at levere service af højeste standard og vores værksteder er tildelt Den Gyldne Hjelm af Dansk Byggeri.  Vores veluddannede personale er eksperter på dine lifte – det sikrer dig høj kvalitet og præcision. Vores høje standard har gjort os til en af de foretrukne liftleverandører hos virksomheder i hele Europa.

 

 

 

Se åbningstider for teknisk support og vagttelefon længere nede på siden.

Versalift Service: Røjbækvej 5, 9640 Farsø – Versalift Service Øst: Guldalderen 6D, 2640 Hedehusene

Mød serviceteamet

Serviceteknikere

Henrik S. Skjødt

Service Coordinator
henriks@versalift.dk

Kim Hoeing

Service Technician
kimh@versalift.dk

Peder Kristensen

Service Technician
pederk@versalift.dk

Per Sørensen

Service Technician
pers@versalift.dk

Lars Viinberg

Service Technician
larsv@versalift.dk

Morten Schou

Service Technician
mortens@versalift.dk

Reservedele

Jørgen Jakobsen

Spare Parts Manager
joergenj@versalift.dk

Marie S. Nielsen

Spare Parts Coordinator
mariesn@versalift.dk

Keld Andersen

Spare Parts Coordinator
kelda@versalift.dk

Garanti

Jens Jørn Bystrup

Service Quality Coordinator
jensjb@versalift.dk

Ledelse

Frands Kristensen

Technical Manager
frandsk@versalift.dk

Jákup Mortensen

Service Manager
+ 45 2449 1032
jakupm@versalift.dk

Landsdækkende service

Med værksteder i Farsø, Nordjylland og Hedehusene på Sjælland leverer vi service til kunder i hele Danmark. Vores serviceteknikere kører ud og laver reparationer, årskontrol og eftersyn hos dig – eller på et af vores værksteder.

Har du brug for teknisk support står vi til rådighed i hverdagen, inden for almindelig åbningstid, til alle typer henvendelser. Har du brug for akut support uden for den almindelige åbningstid, kan du kontakte vores vagttelefon alle aftner, weekender og helligdage mod gebyr.

Teknisk support Vagttelefon
Mandag – Torsdag 7.30-16.00 16.00-22.00
Fredag 7.30-12.00 12.00-18.00
Weekender og helligdage 7.00-18.00


Serviceaftaler

Når du tilkøber en serviceaftale, hjælper vi dig med at sikre, at dit liftkøretøj holder mange år frem. Du kan også udvidede din servicekontrakt, så den inkluderer reservedele og service backup. På den måde sikrer du, at du hurtigst muligt kan få dit arbejdsredskab tilbage i drift. Vores liftbiler er langsigtede investeringer, og for at beskytte din investering, tilbyder vi branchens førende reservedelsgaranti, i en periode på mindst 10 år efter liften er færdigbygget. Læs mere om vores serviceydelser her.

 

 

Kontrolrapporter

Liftkontrol drives af Materielsektionen under Dansk Byggeri, der gennem kontrolordningen sikrer at de værksteder der er en del af ordningen, leverer et højt, ensartet niveau.
Ved de halvårlige besøg kontrolleres forholdende på værkstedet, udstyret og medarbejdernes kompetencer og uddannelse, ligesom det sikres, at værkstedet har dokumentation for de udførte lovpligtige årseftersyn. Kontrollen udføres af Teknologisk Institut, der er uafhængigt kontrolorgan for Liftkontrolordningen. Som en del af kontrollen udføres der stikprøvekontrol af de lifte som har været til årligt eftersyn hos os.

Får værkstedet tre glade smileyer i træk, udløser det en glad smiley med gylden hjelm, eller en såkaldt elite smiley, der kun kan bevares hvis værkstedet fortsat lever op til kravene for en glad smiley. Kontrolordningen er dermed din garanti for, at den service vi leverer, lever op til højeste standard.

Du kan se vores seneste kontrolrapport her.

 

 

Kontakt Versalift service

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.