Om Versalift

Om Versalift

Versalift er et verdensomspændende brand, med europæisk hovedkontor i Farsø, Danmark og hovedsæde i Waco, Texas. Vi har desuden afdelinger i Sverige, Norge, England, Frankrig, Spanien og flere steder i USA, hvorfra vi producerer og sælger mandskabslifte, der er effektive, sikre og af høj kvalitet.

Vi opbygger lifte på chassis og kassevogne, og laver specialtilpassede indretningsløsninger og lakering efter behov, så det matcher jeres brand. Versalift er det naturlige valg til arbejde i højderne blandt andet indenfor energisektoren, gade- og trafikbelysning, udlejningsbranchen, vinduespolering etc.

Versalift tilbyder hybridløsninger og de mest alsidige batteridrevne lifte i branchen, såvel som liftbiler med alternativ drivkraft. Vi tilbyder forskellige hybridsystemer til både kassebiler, pick-ups og lastbiler – også til eftermontering.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Hele Danmarks liftleverandør

Versalift Denmark sælger, monterer og servicerer mandskabslifte monteret på køretøjer samt bilindretning.

Med Versalift Denmark får du adgang til at sikre arbejdshøjder fra 11 til 19 meter monteret på kassebil og fra 11 til 90 meter monteret på chassis. Vi monterer lifte på kassevogne med en totalvægt på mellem 2,9 og 7,2 ton og på chassis fra en totalvægt på 3,5 ton.

Bilindretning Nordjylland ved Versalift Denmark, tilbyder professionel bilindretning til alle typer køretøjer til kunder med og uden lift.

Versalift har udover egen produktion, også forhandlingen og et bredt sortiment i Danmark af Ruthmann, Bluelift, Almac, Hinowa, Skyjack, Movex og France Elevateur.

Førende producent af bilmonterede lifte i Europa

Versalift® er Europas mest solgte lift til montering på kassevogn og chassis. Vi producerer hvert år ca. 1100 lifte og leverer omkring 300 stk. nøglefærdige liftbiler til kunder i hele verden. De resterende lifte sendes til England og Frankrig, hvor de monteres på vores lokale fabrikker.

Gennem vores globale netværk af forhandlere sælger og supporterer vi kunder i hele verden. I Sverige, Norge, England, Frankrig, Spanien samt Syd- og Nordamerika har vi egne salgs- og serviceafdelinger. I resten af verden forhandles vores produkter enten af vores søsterselskaber, eller af lokale forhandlere som vi har tæt samarbejde med.

En del af TIME familien

TIME Manufacturing Company, Waco, Texas i USA, er verdens førende producent af bilmonterede mandskabslifte. Selskabet er opdelt i to produktdivisioner; Versalift og Condor, blev grundlagt i 1965 og anses for en af pionererne på området. Sidenhen er flere liftproducenter blevet en del af TIME familien, der nu også tæller Ruthmann, Movex og France Elévateur. Versalift® opfylder ANSI og er CE godkendt, og vi er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne.

Versalift International er den globale eksportdivision af TIME Manufacturing Company og ansvarlig for eksport af Versalift til hele verden bortset fra Nord- og Sydamerika. Versalift International har hovedkontor i Danmark, hvorfra de gennem et globalt netværk af lokale forhandlere forsyner kunder over hele kloden.

1965

Time Manufacturing Company etableres og den første Versalift introduceres i Texas, USA.

1973

Versalift lancerer den første teleskopiske lift monteret på 3,5 ton varevogn.

1977

Versalift bliver introduceret i Europa, Mellemøsten og Asien.

1992

Versalift International etableres som salgsafdeling i Farsø, Danmark, med ansvar for al salg af Versalift udenfor Nord- og Sydamerika. Liftene importeres fra USA og monteres af lokale forhandlere.

1994

Versalift UK åbner som eksklusiv forhandler af Versalift i England, Skotland, Wales og Irland.

2000

Versalift Denmark etableres. Her udføres monteringen af lifte til kunder i og udenfor Danmark. Samtidig begynder udviklingen af lifte der produceres i Danmark, skræddersyet til det europæiske marked.

2001

Versalift France åbner som eksklusiv forhandler af Versalift i Frankrig.

2006

Versalift Denmark præsenterer VT-serien, den første serie af lifte produceret i Danmark.

2009

Versalift Denmark lancerer den første 100% elektrisk liftbil der introduceres på COP15 i København.

2011

Time Manufacturing Company introducerer Smartbox værksteds- og opbevaringssystem til montering på chassis.

2012

Versalift Denmark lancerer VDT-serien.

2013

Versalift Denmark lancerer den første VTX.

2015

Time Manufacturing Company og Versalift fejrer 50 år i branchen.

2017

Sterling Group køber Time Manufacturing Company.

2018

Versalift Denmark lancerer VTL-serien.
Time Manufacturing Company køber Aspen Aerials, der producerer lifte til broinspektion.

2020

Versalift Spain åbner som eksklusiv forhandler af Versalift i Spanien.

2021

Versalift åbner Salgskontor og Serviceafdeling i Sverige.
Versalift Denmark lancerer VTA-liften.
Time Manufacturing Company køber Ruthmann.
H.I.G. Capital køber Time Manufacturing Company.

2022

Time Manufacturing Company køber France Elévateur og Movex.
Versalift Ireland åbner som eksklusiv forhandler af Versalift i Irland.

2023

Versalift åbner Salgskontor og Serviceafdeling i Norge.
Versalift Denmark lancerer VTE & VDTE samt V200 – den første lift i den nye V-Range.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.