Versalift VTX 240 G3
– liften for alle

vores mest alsidige lift

Her får du en kompakt lift monteret på chassis, der på trods af stor arbejdshøjde ikke vejer mere end, at den kan køres på et lille kørekort.

Liften er udviklet og bygget i Danmark, og er således tilpasset de nordiske forhold. Den virker hele året rundt, uanset vejr og temperatur, ligesom pulverlakering sikrer, at liften har en stærk overflade der er modstandsdygtig overfor rust.

Udviklet efter jeres behov

VTX 240 G3 er tredje generation af VTX. Vi udvikler og forbedrer hele tiden efter vores kunders ønsker og forespørgsler, for at kunne tilbyde en lift der møder markedets forventninger. Derfor er der også flere og flere kunder, der kan få glæde af vores VTX.

Du får en lift, der nemt og effektivt kan bruges til at løse en bred vifte af svære opgaver. Da vi udviklede vores VTX, havde vi stor fokus på brugervenlighed og fleksibilitet.  Det har resulteret i en lift, der er nem at anvende og giver operatøren den optimale brugeroplevelse – fra den automatiske opsætning af liften til det er tid til at pakke sammen efter udført arbejde, med den effektive HOME-funktion, der pakker både lift og støtteben.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

VTX 240 G3 information

  • 24 meters arbejdshøjde

  • Totalvægt under 3,5 ton

  • 220 kg kurvkapacitet

  • Mulighed for hybrid

  • Nivellering på op til 6°/6° ​

  • Brugervenligt kontrolpanel med display

  • Automatisk funktion til opsætning og sammenpakning

  • 2 x 90-graders kurverotation

Hybrid eller 100% elektrisk

Du kan få din VTX både som hybrid eller fuldelektrisk. Du får en lift, der kan køre på ren el, så du reducerer udslip og udstødningsgasser, og som bonus får du en lift, der er næsten lydløs.

Hvis ikke det er nok til at overbevise dig, så kan du faktisk køre VTX hybrid med batteripakke på et almindeligt B-kørekort. Vi ønsker, at alle skal kunne arbejde grønnere, derfor vejer liftbilen under 3,5 ton inklusive chauffør og brændstof. For vægtmæssigt at give plads til batteripakken, har vi på 3,5 ton-modellerne fjernet passagersædet. I 5 ton-modellen er der fortsat sæde til både fører og passager, ligesom der er over 1 ton nyttelast.

 

Unikt arbejdsdiagram

VTX’en har en god og populær funktion i form af en lige bom, suppleret med en forlængelse på 12,5 meter*, så du kan komme op over tage, fx ved snerydning, træskæring, plade- eller malerarbejde. Samtidig er VTX’ens kurv sidemonteret, så du kan komme helt tæt på dit arbejdsområde. Det er særligt nyttigt ved fx tagarbejde.

Derudover er det muligt at komme 3,3 meter under terræn, hvilket betyder at VTX’en har et helt unikt arbejdsdiagram der giver dig en ideel platform at udføre et væld af arbejdsopgaver fra.

Det intelligente kontrolpanel er designet med et sensorsystem. Sensorerne giver input til den indbyggede computer, som løbende beregner og viser, hvordan liften kan bruges optimalt og sikkert. Det giver også øget fleksibilitet i arbejdsdiagrammet, hvor liften også genberegner og tager højde for belastningen på kurven.

*med 80 kg i kurven

Please accept marketing-cookies to watch this video.

En lift spækket med funktioner

En af de ting, der gør VTX så brugervenlig, er, at den har et kontrolpanel med et display. Derudover kan du med styresystemets to joysticks styre op til fire funktioner på én gang. Det betyder helt konkret, at du kan sænke den øverste bom samtidig med, at du forlænger teleskopbommen, aktiverer udliggeren og roterer hele liften udover siden af bilen. Med denne funktion kan du nå op på siden af dit ønskede arbejdsområde, og derefter nå det, du vil.

Displayet er monteret på siden af gearstangen, så brugeren nemt kan styre en række af liftens funktioner og hele tiden se, hvilke muligheder der er tilgængelige.

Displayet guider nemt brugeren gennem de forskellige stadier ved opsætning af støttebenene, så opstarten foregår uden problemer. Du kan nemt sætte støttebenene op med et enkelt tryk på en knap, og støttebenene stopper herefter et par cm fra jorden, så det bliver nemt at få fodpladerne placeret korrekt.

På samme måde guider displayet dig, når du bruger “Hjem”-funktionen, hvor både lift og støtteben automatisk kan køres tilbage til transportposition. Den tydelige vejledning på displayet giver selv uerfarne liftbrugere mulighed for nemt at kunne sætte liften op og begynde at bruge den.

En af de ting, der understreger VTX’ens alsidighed er, at den kan klare op til seks graders hældning, uanset bilens position. Muligheden for at arbejde ved så høje hældninger understreger også, hvorfor VTX240 G3 anses for at være en alsidig lift, der kan klare mange forskellige opgaver.

BOOK EN GRATIS DEMO

✓ Ingen forpligtelser     ✓ Fuld gennemgang efter behov      ✓ Vi kommer til dig

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.