Serviceydelser

Det handler om din sikkerhed

Når det kommer til at arbejde med lifte, er sikkerhed altafgørende. En stor del af den sikkerhed kommer ved at sikre, at dit udstyr er vedligeholdt og kører som det skal. Med Versalift som din servicepartner, er du garanteret kvalitets service – når du har brug for det.

Vi tilbyder serviceeftersyn, årskontrol og reparation af alle de lifte vi forhandler. På vores serviceværksteder klargør vi vores egne, nye maskiner og foretager alle service- og garantireparationer. Og med vores landsdækkende serviceorganisation, bemandet med egne specialuddannede serviceteknikere, er du sikker på at din lift er i gode hænder.

Vi har lager med reservedele til vores lifte, så du ikke behøver vente på dele ved reparationer og nedbrud – på den måde undgår du unødvendig nedetid.

På siden her kan du læse om de forskellige serviceydelser vi tilbyder, samt muligheden for at lave en fast serviceaftale.

 

Vi forlænger garantien på din nye lift med ét år, hvis du får lavet 1. års serviceeftersyn og det lovpligtige årlige eftersyn på et af vores værksteder.

Lovpligtig årskontrol – til dig der selv klarer servicen

Til dig der selv klarer servicen tilbyder vi at udføre den årlige lovpligtige liftkontrol. Arbejdstilsynet kræver at alle lifte kontrolleres på et godkendt værksted hvert år. Det er din sikkerhed for at liften kører sikkert og stabilt. Hvis din lift gennemgår større renoveringer, skal den også kontrolleres, inden den er godkendt til at køre igen

Ved det årlige gennemsyn tjekker vi din lift for fejl og mangler, og laver en funktions- og belastningskontrol. Når liften er gennemgået og repareret for evt fejl og mangler, får du en ny godkendelse og vi registrerer denne ved Liftkontrollen. Eftersynet dokumenteres i liftens journal, ligesom attesten for belastningsprøves vedlægges, så du kan dokumentere at din lift har gennemgået det nødvendige eftersyn.

Du kan læse mere om Arbejdstilsynets vejledning for brug af personløftere under bekendtgørelse 2.04.3 på Arbejdstilsynets hjemmeside.

 

 

 

 

 

Serviceeftersyn inklusive årskontrol – vi klarer det hele

Lad os gennemgå, smøre og kontrollere din lift for dig. Så længe der ikke er større reparationer kan vi gøre det hos dig, og ellers servicerer og kontrollerer vi din lift på et af vores værksteder. Med andre ord gør vi det nemt for dig, at sikre din lift holder mange år og er klar til at yde!

Til serviceeftersynet gennemgår vi selve liften og liftdelene. Vi gennemgår hele opbygningen, efterser, renser og smører bomme, aksellås samt støtteben og andre bevægelige dele på liftdelene. Vi sørger også altid for at skifte alle filtre samt motorolie på liftdelene. Og så kontrollerer vi selvfølgelig at alle nødbetjeningsfunktioner virker som de skal.

Til sidst gennemfører vi den lovpligtige årskontrol og godkendelse af liften, samt registreringer dette hos Liftkontrollen. Du kan læse hvad det årlige lifteftersyn indebærer i afsnittet ovenfor.

Som udgangspunkt omfatter vores serviceeftersyn kun for liften og ikke selve bilen. Men ønsker du det, arrangerer vi gerne at bilen bliver serviceret i samme omgang som liften.

Akut assistance ved nedbrud – vi holder dig oppe

Din lift er bygget til at være oppe, så oplever du et nedbrud, er der brug for hurtig handling! Vi tilbyder akut assistance i hele landet og reparerer så vildt muligt altid din lift i marken, så du kan komme hurtigt videre. Mange udfordringer kan løses over telefonen, så det slet ikke er nødvendigt at rykke ud. Vi finder naturligvis altid den hurtigste løsning!

Har du brug for akut assistance står vi til rådighed i hverdagen, inden for almindelig åbningstid, til alle typer henvendelser. Oplever du nedbrud uden for den almindelige åbningstid, kan du kontakte vores vagttelefon alle aftener, weekender og helligdage mod gebyr.

 

Teknisk support Vagttelefon
Mandag – Torsdag 7.30-16.00 16.00-22.00
Fredag 7.30-12.00 12.00-18.00
Weekender og helligdage 7.00-18.00

Fast serviceaftale – et stærkt partnerskab

Lad os stå for al service af din lift og få rabat med en servicekontrakt. Laver du en fast serviceaftale får du hele pakken, så du er sikker på altid at have den bedste servicepartner til at holde dig kørende.

En fast serviceaftale inkluderer:

  • Gratis support
  • Årskontrol og årligt serviceeftersyn med rabat
  • Landsdækkende udrykning ved driftsstop, med halv pris akut-gebyret udenfor almindelig åbningstid
  • Rabat på reservedele, når vi udfører servicen

Vi finder en løsning der matcher dine behov – kontakt og hør nærmere.

Kontakt Versalift service

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.