Reservedele

VI HOLDER DIG OPPE

Hos os har du altid adgang til et stort lager af de mest gængse reservedele, til alle liftene i vores udvalg. Så du ikke behøver vente på dele når der er behov for udskiftning, uanset hvor stor eller lille en del du står og mangler.

Vi har et stort lager, med hurtig levering til alle vores danske kunder. Har vi ikke den del du mangler, får vi den hurtigt hjem fra vores store netværk af leverandører i over hele Europa.

Reservedelsaftale – få rabat hver gang du skal have nye dele

Til dem af vores kunder, der selv udfører service og reparationer på deres lifte, tilbyder vi en fordelagtig reservedelsaftale med faste rabatter på de nødvendige dele. Således kan I sikre jer en nem og økonomisk løsning, når der opstår behov for reservedele.

Fast serviceaftale med rabat på reservedele

Lad os stå for al service af din lift og få rabat med en servicekontrakt. Laver du en fast serviceaftale får du hele pakken, så du er sikker på altid at have den bedste servicepartner til at holde dig kørende.

En fast serviceaftale inkluderer:

  • Gratis support
  • Årskontrol og årligt serviceeftersyn med rabat
  • Landsdækkende udrykning ved driftsstop, med halv pris akut-gebyret udenfor almindelig åbningstid
  • Rabat på reservedele, når vi udfører servicen

Vi finder en løsning der matcher dine behov – kontakt og hør nærmere.

Kontakt reservedele

Har du brug for at komme i kontakt med vores reservedelsafdeling, kan du skrive en mail på parts@versalift.dk. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og sammen finde en løsning. 

Har du brug for yderligere kontaktoplysninger kan de findes her.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.