mar 16, 2018

TIME lancerer ny letvægtsserie af lifte

TIME Danmark har introduceret en helt ny og innovativ serie af Versalift personlifte kaldet “VTL” (Versalift Telescopic Light), der kombinerer det formede bomdesign fra Versalifts heavy-duty VT-serie med den lave vægt fra den nuværende letvægtsserie ETL. Resultatet af den fusion er en helt ny serie af lifte til montering på lette varevogne, chassiser og pickups, som kan betjenes med et almindeligt B-kørekort.

Suveræn performance

Den nye VTL har formede bomme i ultra-højstyrkestål, der giver uovertruffen stivhed og dermed også bedre arbejdsforhold i kurven, fordi liftens bomme er mindre tilbøjelige til at bevæge sig i takt med liftens egne bevægelser og ydre påvirkninger fra vind og vejr. En anden stor nyhed ved VTL-serien findes ved drejetårnet, som nu er blevet markant større, tungere og stivere end drejetårnet på den eksisterende letvægtsserie ETL, hvilket i sidste ende øger længden på bommene og forbedrer hele liftens væltningsmoment og dermed også dens performance. Disse innovationer er de primære årsager til, at VTL-serien opnår mærkbare forbedringer på både arbejdshøjde og udlæg. Strukturelt er VTLserien bemærkelsesmæssigt robust på trods af den lave vægt, hvormed liften har en strukturel kurvekapacitet på 265 kg (der dog typisk begrænses til 230 kg af hensyn til køretøjets stabilitet).

Kompatibel med eksisterende Versalift-installationer

VTL-serien er kompatibel med eksisterende Versaliftopbygninger fra taget og ned, da den benytter mange eksisterende komponenter. Takket være denne høje grad af kompabilitet er VTLserien allerede tilgængelig som færdig liftbil i flere forskellige konfigurationer med varierende arbejdshøjder til populære køretøjer så som Mercedes-Benz Sprinter, Renault Master, Ford Transit, Iveco Daily og Ford Ranger.

Lav vægt og høj lastevne

Den nye VTL er udviklet og produceret i Europa og leveres med en grundig pulverlakering i overensstemmelse med C3 ISO-standarden. Både bommene og drejetårnet har et nyt, rent design uden udsatte komponenter eller plastik-covere for lave livscyklus-omkostninger og let vedligeholdelse. På trods af alle innovationerne beskrevet går VTL-serien ikke på kompromis med lasteevnen. En VTL-liftbil er således omkring 20 kg lettere end en tilsvarende ETL-installation og meget lettere end en tilsvarende ETM-installation.

Sikker og stabil

Det er potentielt farligt at løfte mennesker op i luften, og derfor er VTL-serien udviklet med sikkerhed for øje. Således når hverken drejetårnets udsving eller støttebenene uden for køretøjets spejle – mens nødkørsel af liften udføres helt nede på piedestalen under taget.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.