21 jan, 2021

Versalift når gylden milepæl

Versalift fejrer lift nr. 1000 af et nyt design fremstillet i Danmark. En præstation, der ville nå toppen af Mount Everest to gange, hvis du samlede højderne på alle 1000 liftkøretøjer

Versalift i Danmark fulgte en effektiv strategisk vej med beslutsomhed og nåede lift nummer 1000 i det nye design med imponerende hastighed.

På mindre end tre år blev den årlige produktion i Danmark tidoblet. Et stærkt organisatorisk fundament og faciliteter rettet mod vækst giver opmuntrende udsigter for fremtiden hos Versalift.

At producere 1000 ekstra lifte i løbet af tre år kræver engagement, innovation og hårdt arbejde. Det hele begyndte med VTL-serien. Versalift satte sig for at skubbe grænserne i branchen og designe den bedst mulige køretøjsmonterede lift skræddersyet til det europæiske marked.

Tilbage i april 2018 blev der introduceret en helt ny produktserie (VTL *), en produktserie målrettet til det europæiske marked. Resultatet var en sammensmeltning af en splinterny, letvægts teleskopplatformserie til lette kommercielle varevogne, chassis og pickupper, der kan benyttes med et standard B kørekort.

Nye produktserier (VDTL og VTM) fulgte, og den nye produktserie viste sig hurtigt en kæmpe succes. Den nye skræddersyede produktserie til det europæiske marked er en sand demonstration af de unikke færdigheder hos Versalift.

Liftproduktionen i Danmark udviklede sig utroligt hurtigt, og væksten skabte mere end 50 nye job i Vesthimmerland kommune. Succes i Frankrig og Storbritannien bidrog i høj grad til at nå milepælen. Fabrikkerne i Frankrig og Storbritannien monterer liftene fremstillet i Danmark på køretøjer, som derefter sælges på deres respektive markeder.

Kim Bach, administrerende direktør hos Versalift Denmark sagde:

”Rejsen og succesen hidtil har været fantastisk. VTL / VDTL / VTM-produktlinjen har stadig et enormt potentiale for vækst i både Europa og i visse lande uden for. Vi fortsætter med at udvikle produktlinjen med fokus på kundernes behov, kvalitet og TCO. Som altid lytter vi til vores kunder og forbedrer vores produkter for at imødekomme skiftende markedskrav”.

Versalift er taknemmelig for den enorme støtte fra partnere, kunder, medarbejdere og alle de andre mennesker, der hjalp os med at nå denne enorme milepæl. Det er en stor bedrift, som er muliggjort af de dedikerede medarbejdere hos Versalift.

* Serien mærket “VTL” (forkortelse for Versalift Telescopic Light) fletter det overlegne formede bomdesign i Versalift VT-serien med den lave vægt af den eksisterende Versalift ETL-serie.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.