16 dec, 2021

Versalift overgår egen rekord

I løbet af det seneste år har Versalift Danmark set deres produktion opnå nye højder. Det skyldes både en effektiv og kvalitetsfokuseret produktion, såvel som de mange dedikerede medarbejdere der udgør Versalift.

For mindre end et år siden fejrede Versalift, at de i løbet af 3 år havde bygget 1000 lifte af VTL-serien. Nu, blot 11 måneder senere, fejrer de lift nummer 2000 i samme serie.

Det hele startede da VTL-serien blev introduceret af Versalift Danmark i april 2018. Serien er udviklet med henblik på at skabe en bilmonterede lift, skræddersyet til behovene på det europæiske marked. Resultatet blev en ny, letvægts teleskopplatformserie til lette kommercielle varevogne, chassis og pickupper, der kan føres med et almindeligt B-kørekort.

Det der adskilte VTL-serien fra konkurrenterne i 2018, er stadig der hvor serien virkelig udmærker sig – det er stærke, stabile og holdbare lifte. Af netop denne grund er VTL-serien også en af Versalifts mest populære produkter i Europa, hvilket beviser, at deres vurdering af markedets behov og ønsker var korrekt.

VTL-serien er indbegrebet af ​​dansk design, hvor fokus er på funktionalitet, kvalitet og komfort. Liften har en enestående stærk konstruktion, på grund af bommens unikke design. Desuden er vægtfordelingen optimeret for at sikre et let køretøj, uden at gå på kompromis med køretøjets stabilitet og liftens rækkevidde. Alt dette gør VTL-liften ekstremt holdbar, og giver en exceptionel brugeroplevelse, både hvad angår kørekomfort, den sikre og stabile arbejdsplatform samt den store nyttelast.

At der nu kører 2000 lifte fra VTL-serien på de europæiske veje, er en imponerende præstation, der er resultat af Versalifts evne til at forstå markedsbehovet, såvel et solidt organisatorisk fundament gearet mod vækst. Succesen kan tilskrives deres fabrik i Danmark, hvor VTL-liftene er designet, bygget og monteret, samt fabrikkerne i Frankrig og Storbritannien, hvor de monterer lifte, der sælges på deres respektive markeder.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.