Brugte lifte

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde et udvalg af vores brugte lifte på siden nedenfor, eller kontakte os for at høre, om vi eventuelt har andre brugte lifte på vej.

Versalift forhandler et hav af forskellige brugte lifte. Liftene er som udgangspunkt brugt til udlejning, og tilstanden af liften rangeres mellem 1-5, hvor fem er det bedste. Dette kan du læse mere om på det enkelte produkt på Mascus’ hjemmeside.

Please accept marketing-cookies to use Mascus.
Mascus Used lifts

Ved køb af en brugt lift, får du en favorabel pris, og det er samtidigt en her og nu løsning, da liften kan afhentes med det samme. Dette er meget anvendeligt, hvis du står og skal bruge liften lige nu, og derfor ikke har tid til at vente på levering af en ny lift. En brugt lift kan være løsningen for dig, hvis du for eksempel står midt i et projekt, og skal bruge en lift af høj kvalitet, hurtigst muligt.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i en brugt lift, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hjælp til at træffe det rette valg

Vi hjælper dig gerne med at træffe det rette valg. Vi har mange års erfaring indenfor lift området, og vi sidder derfor altid klar til at hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg, også indenfor brugte lifte.

Vil du vide mere?

Ring eller send os en e-mail – vi står klar til at hjælpe dig.